Retete peste


Drumul Taberei Imobiliare

 


             Furnizorul de servicii medicale MedLife, care detine cel mai mare spital privat din tara, a deschis in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti a treia clinica de dimensiuni mari din Bucuresti, dupa o investitie de un milion de euro.
Clinica din Drumul Taberei va prelua o mare parte dintre clientii care veneau in Calea Grivitei, unde se afla si spitalul companiei. Compania continua procesul de expansiune care a marcat anul 2008, cand a deschis noi unitati in Bucuresti - clinica din Unirii, un laborator de analize in Cluj si prima clinica de mari dimensiuni din afara Bucurestiului, la Timisoara. “Cresterea sustinuta a numarului de pacienti din acest an a impulsionat ritmul de extindere in Bucuresti si in tara.

MedLife in Drumul Taberei

 

Am ales Drumul Taberei pentru a deschide o noua clinica in Bucuresti, avand in vedere solicitarile clientilor nostri ce au sedii sau filiale in zona de vest a Capitalei, dar si cererea crescuta pe segmentul de retail si numarul mare de locuitori din zona - peste 300.000 de persoane. Anul viitor vom continua extinderea si vom deschide inca o hiperclinica in Bucuresti”, a declarat Mihail Marcu, presedintele MedLife. MedLife Favorit se intinde pe 1.000 mp si are 28 de cabinete medicale de diferite specializari: analize de laborator, imagistica (ecografie 2D, 3D si 4D, radiologie si osteodensimetrie), ORL, oftalmologie, dermatologie, ginecologie, pediatrie, psihologie, reumatologie, cardiologie, medicina interna, medicina muncii etc. Hiperclinica MedLife Favorit are 60 de angajati, dintre care 37 sunt medici. Clinica Favorit va deservi 500 de pacienti pe zi, MedLife mizand pe o crestere cu 10% a numarului de abonati si cu 15% a pacientilor in general, ca urmare a deschiderii noii hiperclinici. De asemenea, MedLife estimeaza ca deschiderea noii hiperclinici din Drumul Taberei va aduce o crestere cu 7% a cifrei de afaceri a companiei. In 2007, MedLife a obtinut o cifra de afaceri de 12,7 mil. euro, in crestere cu 67% comparativ cu anul 2006. In 2008, compania a bugetat o cifra de afaceri de 22 mil. euro, mai mare cu peste 75% comparativ cu anul 2007.

coordonate GPS
latitudine N 44°25'28.71" sau 44.424642
longitudine E 26°2'47.02" sau 26.046394